Actualitat grana

Luis César pensa més en el partit de Lliga contra el Madrid que en el de Copa

El Nàstic debuta avui a la Copa del Rei, al Nuevo Zorilla, contra el Valladolid. És un equip de Segona, però i també un etern candidat a l'ascens. En tot cas, el tècnic de l'equip tarragoní, Luis César, assegura que pensa més en el partit de dissabte contra el Reial Madrid, i per això ha decidit reservar alguns dels jugadors considerats titulars. El tècnic sap que l'objectiu d'aquesta temporada és la permanència, tot i que reconeix que "sempre és millor guanyar".

Actualitzat

El dimarts és l'habitual dia de descans del Nàstic, però aquesta setmana, amb el compromís de Copa del Rei a Valladolid, han canviat les rutines de treball. Els tarragonins no tindran cap jornada festiva abans de rebre el Reial Madrid. Ahir, Luis César va provar el teòric equip que utilitzarà avui, amb moltes novetats a l'onze inicial.

El tècnic s'ha mostrat convençut que "si cau eliminat no passa res", i per això ha anunciat que donarà minuts "a homes menys habituals i que no van estar al camp diumenge passat, encara que alguns dels que juguin seran dissabte que ve davant el Reial Madrid".

Tot i que la Copa del Rei és un títol important, la visita del Reial Madrid dissabte centra bona part de l'atenció al Nàstic. Després de perdre a Sevilla, els tarragonins volen puntuar contra els blancs, sigui com sigui. Ja toca guanyar al Nou Estadi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut