Futbol

Luis Aragonés podria provar Mariano Pernía en el partit davant Egipte

La selecció espanyola de futbol juga, aquest dissabte a la nit, el penúltim partit abans del seu debut al Mundial, el dia 14, davant d'Ucraïna. Serà a Elx, davant Egipte. Un partit on és molt possible que Luis Aragonés doni alguns minuts de joc a Mariano Pernía, que ja ha arribat a València per substituir el lesionat Asier del Horno.

Actualitzat
Nascut a Buenos Aires fa 29 anys, Mariano Pernía s'ha incorporat aquest matí a la selecció que dirigeix Luis Aragonés; gairebé de casualitat, perquè fa poc va aconseguir la nacionalitat espanyola, i per la lesió d'Asier del Horno. Pernía, que era a Buenos Aires i s'havia de casar a final de mes, ha arribat a València amb el temps just per pujar a l'autocar que s'ha endut la selecció espanyola fins a Elx, on demà jugarà contra Egipte el penúltim partit amistós abans de l'inici del Mundial. L'últim abans de marxar, primer cap a Suïssa, i després cap a Alemanya.

Egipte, el rival dels homes d'Aragonés demà a Elx, no serà al Mundial. En la fase de classificació va quedar darrere del Camerun i la Costa d'Ivori. Això sí, ara fa quatre mesos es va proclamar campiona de la Copa d'Àfrica.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut