Futbol

Luis Aragonés no podrà comptar amb Marchena per al partit de dissabte contra Dinamarca

Primer contratemps per a Luis Aragonés de cara al partit de dissabte contra Dinamarca, ja que no podrà comptar amb Marchena. El valencianista ha estat citat el mateix dia del partit, per la UEFA, per declarar pels incidents del matx de Champions contra l'Inter que va acabar amb la famosa baralla. La Federació Espanyola i el València han demanat un canvi de dates per no interferir en el partit. La selecció espanyola, mentrestant, s'ha entrenat i els jugadors demanen el suport de l'afició al Bernabéu.

Actualitzat

Carlos Marchena no deu tenir el cap clar. Després que la UEFA el va sancionar amb quatre partits pels incidents del matx contra l'Inter, ara el convoquen a Suïssa, dimecres que ve, a un cara a cara amb els jugadors italians implicats. Però la cita coincideix amb el dia de l'Espanya-Islàndia. La Federació Espanyola i el València ja han demanat un canvi de dates per no interferir en el partit.

A Las Rozas, els companys de Marchena li donen suport. Un exemple n'és Angulo, que ha assegurat que és una incoherència que citin el valencianista a declarar un matí i que a la tarda hagi de jugar un partit. El futbolista de la selecció espanyola també ha indicat que s'arregli l'assumpte i que Marchena pugui jugar contra Dinamarca.

Les crítiques del valencianista al màxim organisme futbolístic europeu no s'han acabat aquí. Angulo ha assegurat que la UEFA comet un greu error amb la sanció a Marchena.

Qui no acostuma a ficar-se en embolics és Andrés Iniesta. El migcampista blaugrana s'ha guanyat la confiança de Luis Aragonés, que compta amb ell per dirigir l'equip en els partits contra Dinamarca i Islàndia. En joc hi ha la pròxima Eurocopa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut