Futbol

Luis Aragonés fa marxa enrere i decideix seguir com a seleccionador espanyol

L'espantada de Luis Aragonés a la Federació Espanyola de Futbol ja s'ha acabat. Aquest dilluns a la tarda, només unes hores després d'anunciar que dimitia, el seleccionador espanyol ha comunicat al president, Ángel María Villar, que s'ho ha repensat i que continua en el seu càrrec d'entrenador. Tot i que Aragonés i la Federació s'havien donat 48 hores per veure com solucionaven l'intent de marxa del seleccionador, finalment Aragonés no ha volgut esperar i seurà a la banqueta en el proper partit contra Suècia camí de l'Eurocopa.

Actualitzat
La rocambolesca història de la dimissió de Luis Aragonés ha quedat tancada aquest mateix dilluns a la tarda. Al matí, el "Sabio de Hortaleza" arribava a la Federació amb la idea clara de dimitir. Però davant de la sorpresa general, Ángel María Villar ha aconseguit, com a mínim, ajornar dos dies la decisió.

Unes hores més tard, Aragonés ha tornat a la seu de la Federació i ha comunicat a Villar que, definitivament, es queda.

L'eliminació del Mundial d'Alemanya als vuitens de final va començar a enrarir l'ambient al voltant del seleccionador. La derrota de l'altre dia contra Irlanda del Nord va causar la renúncia d'Aragonés, que Villar ha sabut apagar. Ara, tothom es pregunta què passarà si Espanya perd contra Suècia el proper 7 d'octubre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut