Futbol

Luis Aragonés es planteja donar entrada a Víctor Valdés a la selecció espanyola

Luis Aragonés assegura en declaracions a TV3 que compta amb Víctor Valdés en un futur próxim. El porter del Barça ha assolit un nivell de maduresa que l'ha convertit en un dels millors porters d'Europa. Les últimes actuacions han estat determinants per mantenir l'equip a dalt en moments complicats. Una evolució que fa que Luis Aragonés comenci a plantejar-se un relleu a la porteria d'Espanya, tot i que el madridista Iker Casillas continua sent-ne el favorit.

Actualitzat

Davant la Reial Societat, en el temps afegit, Víctor Valdés va efectuar una gran aturada que es va traduir en una nova victòria del Barça. D'això, ja en fa dues setmanes, però ha estat un fet habitual aquesta temporada. És el segon porter menys golejat de la Lliga, amb 12 gols en contra, només un més que el porter del Getafe Abbondanzieri. La seva progressió no ha passat inadvertida i a Luis Aragonés no se li escapa que ha fet prou mèrits per ser convocat amb la selecció. Fins ara, només una lesió de Casillas va obrir a Valdés les portes de la selecció, però només per un dia. Ni tan sols va arribar a debutar.

És un cas semblant al d'un altre blaugrana. Oleguer va ser citat, amb 32 seleccionables més, a unes jornades de convivència a Madrid. Des d'aleshores, no ha tornat a aparèixer en els plans d'Aragonés.

La pròxima convocatòria del seleccionador espanyol serà el mes de febrer, per preparar un amistós amb Anglaterra. No serà fins a finals de març que Espanya es jugui, davant de Dinamarca, la classificació per a l'Eurocopa del 2008.

Anar al contingut