Barça

L'Udinese dóna per fet que Alexis Sánchez fitxarà pel Barça

Tot indica que el fitxatge del xilè Alexis Sánchez per al Barça cada cop està més calent. És el que s'entreveu de les declaracions del president del Granada i representant de l'Udinese a Espanya, Quique Pina, que avui ha dit que, tot i que no és oficial, Alexis està a punt de firmar. Tant el Granada com l'Udinese són propietat de la família italiana Pozzo, i en aquestes declaracions s'hi entreveu que, possiblement, al club andalús hi anirà a parar algun jugador blaugrana com a moneda de canvi d'aquesta cara i llarga operació.

Actualitzat
Asseguren que les xifres de l'operació estan tancades. I parlen de petits serrells com a últim tràmit que cal superar perquè el traspàs del futbolista xilè quedi enllestit. L'actual màxim mandatari del Granada, i representant de l'Udinese, assegura haver estat molt a prop de les negociacions. Si fem cas de les seves paraules no passaran gaires dies per veure Alexis Sánchez firmar el contracte amb el Barça.

"Les negociacions han estat molt llargues, però ara només queden alguns serrells. Han estat dures, però ara està tot pràcticament en el camí correcte, només queden alguns detalls, que no crec que facin que aquesta operació es trenqui", ha dit Pina.

De moment, el jugador continua concentrat amb la selecció de Xile. Això sí, en el moment que es tanqui l'acord de forma definitiva, té permís del seleccionador per viatjar a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut