Vietto, a un pas de jugar cedit al Sevilla
Barça

El Barça dóna per perdut Luciano Vietto i obre nous fronts en la recerca d'un nou davanter

El club blaugrana ha confirmat a TV3 que dóna per pràcticament impossible el fitxatge de Vietto, que sembla que anirà cedit al Sevilla per voluntat del jugador i del seu representant

Actualitzat

Sembla que Luis Enrique es quedarà finalment sense Luciano Vietto. El davanter s'ha entrenat aquest matí amb l'Atlètic de Madrid, però a Sevilla ja es dóna per feta la cessió de l'argentí, per un any i tres milions i mig d'euros. L'acord inclouria també una opció de compra per 20 milions, i l'operació es desvincularia de la venda de Gameiro per part del club andalús al madrileny.

Amb 22 anys, aquest internacional sub-20 amb l'Argentina era una de les opcions del Barça per reforçar la davantera. Els dos motius pels quals no s'ha pogut portar a terme l'operació del fitxatge del jove davanter argentí són els recels del jugador d'anar a un equip on inicialment seria un recanvi pel trident, i també l'interès del seu representat, l'argentí Jorge Cysterpiller, perquè acabés jugant al Sevilla a les ordres de Jorge Sampaoli.

Això obre nous fronts en la recerca del reforç per la davantera, que ara ja no es veurà condicionada per un perfil jove i amb recorregut. En aquest nou escenari un dels homes que interessaria al Barça seria el colombià Carlos Bacca.

En tot cas, el Barça no té pressa per tancar aquesta incorporació, i no es posa cap data límit. Fins i tot el nou davanter podria arribar un cop jugats els dos partits de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla (el 14 i 17 d'agost).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut