Els ciclistes del Tour en la segona etapa (EFE).
Els ciclistes del Tour en la segona etapa (EFE).
Ciclisme

L'UCI busca motors en les bicicletes del Tour de França

Ja fa temporades que circulen rumors sobre la possible existència de motors en les bicicletes dels ciclistes professionals. Al Tour de França, els comissaris n'han revisat cinc i no han fet públics els resultats

Actualitzat

Els comissaris del Tour de França han revisat aquest diumenge les bicicletes de cinc participants en la cursa, ja que la Unió Ciclista Internacional creu probable que alguna amagui un motor. Els seleccionats han estat el francès Jean-Cristophe Peraud (segon de l'any passat), l'australià Michael Rogers (de l'equip d'Alberto Contador, el Tinkoff), l'italià Adriano Malori (company de Nairo Quintana al Movistar), l'alemany Marcel Sieberg (el llançador del guanyador de l'etapa André Greipel) i el britànic Mark Cavendish (quart de la segona etapa, el ciclista en actiu amb més victòries parcials en el Tour). No s'han fet públics els resultats d'aquesta actuació.

Controls nocturns

Aquesta no ha estat l'única mostra de duresa per part de l'UCI. Abans del començament del Tour va fer controls nocturns de dopatge a diversos ciclistes. El president de l'UCI, Brian Cookson, així ho ha confirmat abans de la sortida de la segona etapa sense descartar que se'n tornin a fer. Fins ara, no es podien fer controls entre les 11 de la nit i les 6 de la matinada. Els metges, però, van alertar que es podien prendre dosis molt petites de substàncies prohibides en aquest lapse de temps que no serien detectades l'endemà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut