Futbol

Lucas Vázquez: "Si en el derbi ajudem el Reial Madrid, doncs millor"

L'extrem gallec, que juga a l'Espanyol cedit pel club blanc, té un doble motiu per donar un ensurt al Barça aquest dissabte

Actualitzat

L'extrem de l'Espanyol Lucas Vázquez, cedit pel Reial Madrid aquesta temporada, ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que si una victòria blanc-i-blava en el derbi ajuda els blancs "doncs, millor", encara que ha recordat que primer l'equip ha de fer "la seva feina" aquest dissabte a Cornellà.

El futbolista ha explicat que diversos antics companys de l'entitat madridista l'han trucat aquests dies. "Algun sí que m'ha dit que aquest partit seria una bona opció perquè el Barcelona es deixés algun punt. El duel arriba en un moment crucial de la Lliga", ha comentat.

El gallec, d'altra banda, ha mantingut que la recepta per a aquest dissabte  és jugar com durant la primera part del derbi al Camp Nou. "Vam estar bé, tensos i compactes. Vam marcar el 0-1 i després ja ens van empatar, però vam plantar cara al Barcelona i crec que aquesta pot ser la línia a seguir", ha dit.

Lucas Vázquez ha destacat el potencial del conjunt blaugrana i opina que el xoc contra el PSG no l'afectarà: "Estan acostumats a tenir partit entre setmana i no hi influirà. A més, és el derbi de la ciutat i motiva". Respecte al seu atac, l'extrem ha insistit que "cal témer Messi i tots els qui l'envolten".

El futbolista blanc-i-blau està il·lusionat pel seu primer derbi al Power 8 Stadium. "Tinc moltes ganes que arribi el partit", ha asseverat. A més, ho fa després de marcar contra el Llevant: "Estic recuperant el nivell d'abans. Les coses van millor i espero acabar bé la temporada", diu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut