Lucas Vázquez, molt content de seguir a l'Espanyol
Espanyol

Lucas Vázquez: "Renovar per l'Espanyol és un pas endavant en la meva carrera"

L'extrem gallec reconeix que està molt feliç perquè continua en el conjunt blanc-i-blau i es mostra ambiciós respecte a la temporada que ve

Actualitzat

Lucas Vázquez ha afirmat que és un "pas endavant" en la seva carrera que l'Espanyol hagi executat l'opció de compra que tenia sobre ell i l'hagi contractat fins al 30 de juny del 2019, a més de mostrar-se ambiciós respecte a la temporada 2015-16.

L'extrem gallec, que estava cedit pel Reial Madrid, ha confessat, en declaracions als mitjans del club blanc-i-blau, que està feliç perquè continua en l'entitat espanyolista. "Estic molt content per com m'ha anat tot i perquè l'Espanyol ha confiat plenament en la meva feina. És una notícia molt bona per a mi, es reconeix la meva feina durant la temporada", ha comentat.

Lucas Vázquez ha explicat que el seu primer any en la màxima categoria, després de militar en el Reial Madrid Castella, ha estat positiu: "He tingut moltes oportunitats de jugar. He estat molt content per com han sortit les coses i ara només espero anar millorant, encara que sé que tornarem a tenir molta competència".

El jugador gallec s'ha integrat ràpidament en el vestidor de l'entrenador Sergio González. "L'adaptació ha estat molt bona i fàcil. Ha estat gràcies als meus companys, m'han ajudat des del primer dia. El club i l'afició han aconseguit que em sentís com a casa", ha reconegut.

Finalment, Lucas Vázquez ha mantingut que l'equip ha de continuar "la mateixa línia de treball" el curs que ve. "Tenim una gran plantilla i hem acabat molt bé la temporada. Ens coneixem molt més i això ens farà més forts. Espero que encara puguem millorar el que hem fet aquest any", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut