Lliga de Campions

Lucas Moura: "El Barça és capaç d'aconseguir la remuntada, en el món del futbol no hi ha res impossible"

El jugador brasiler del PSG assegura en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" que sempre s'ha de respectar un rival del potencial del Barça i admet que seria un error sortir al Camp Nou només amb la idea de defensar els quatre gols d'avantatge del partit d'anada al Parc dels Prínceps.

Actualitzat

El jugador brasiler del París Saint-Germain, Lucas Moura, ha assegurat en una entrevista al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, que el Barça és capaç d'aconseguir remuntar el 4-0 advers de l'anada al Parc dels Prínceps i que seria un error si el seu equip surt al Camp Nou només amb la idea de defensar-se.

"El Barça és capaç d'aconseguir la remuntada. En el món del futbol no hi ha res impossible. Has de respectar tothom. El Barça ja ha estat capaç de fer remuntades així. Així que hem d'entrar al camp molt concentrats per mirar d'assegurar la classificació", ha admès. "Seria un error pensar només a defensar. Nosaltres tenim la capacitat de buscar el nostre joc, de mirar de fer un gol. Si aconseguim marcar, serà difícil per al Barça", ha afegit.

Moura no ha volgut donat detalls de quin serà el plantejament del PSG, però ha insistit que al futbol no hi ha res impossible i ha confessat que han assajat els llançaments de penal pel que pugui passar. "No et puc dir com jugarem, quina serà la nostra estratègia. Ens hem de comportar com al partit d'anada. Hem d'estar concentrats i aprofitar les oportunitats per mirar de fer un gol. En el futbol no hi ha res impossible. Així que has de respectar tothom i més encara el Barça, que és un dels millors equips del món. Sabem que és difícil, però no és impossible. Hem de sortir concentrats i fer el mateix joc que vam fer a l'anada per confirmar la classificació", ha analitzat. "Nosaltres sempre entrenem els llançaments de penal. Sabem que és difícil que passi, però hem d'estar preparats per a totes les circumstàncies i els entrenem bastant", ha desvelat.

Per últim, el futbolista brasiler ha lloat les qualitats del seu compatriota Neymar, tot i que té molt clar que el millor futbolista del món és Leo Messi. "Neymar té totes les condicions per ser el millor jugador del món, però ho dirà el temps. Ara, el millor és Messi sense cap mena de dubte. Neymar té les condicions per ser el millor del món, està en un gran equip i amb el temps ho descobrirem", ha conclòs.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut