Barça

Lucas Digne ja és oficialment jugador del FC Barcelona

El jove jugador francès serà presentat aquest migdia a partir de les 12:30 h en directe al canal Esport3 i signarà un contracte per les properes 5 temporades

Actualitzat

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el París Saint Germain FC per incorporar el jugador Lucas Digne, futbolista francès de 22 anys, que signarà contracte amb el Club per a les pròximes 5 temporades.

El FC Barcelona ha abonat 16,5 milions d'euros fixos i podria sumar-ne 4 més de variables, en funció dels resultats individuals i de l'equip.
La clàusula de rescissió del contracte de Digne s'ha xifrat en 60 milions d'euros.

Lucas Digne, fins ara jugador del PSG, i que va jugar cedit a l'AS Roma la temporada passada, arribarà aquest dijous a Barcelona i a primera hora del matí passarà el reconeixement mèdic i posteriorment farà la signatura del contracte, en un acte privat.

La presentació oficial com a nou jugador del FC Barcelona tindrà el programa següent:
 - A les 11.30 h, presentació oficial a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou i en directe per Esport3 i Esport3.cat i app de mòbil i tauletes del canal.
 - A les 12.00 h, sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Es permetrà l'accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, a partir de les 11.45 h.
 - A les 12.30 h, conferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Acompanyaran el jugador el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director

El FC Barcelona ho ha anunciat al seu compte de Twitter així:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut