Lucas Digne, durant un partit aquesta temporada (Reuters)
Barça

Lucas Digne: "Els vuits punts de diferència amb el Reial Madrid a la Lliga no són una sorpresa"

El lateral francès del FC Barcelona reivindica en una entrevista a Goal.com que el conjunt blaugrana té millor atac i defensa que el Reial Madrid des de la temporada passada, tot i no haver conquerit el títol de lliga

Actualitzat

El defensa francès del FC Barcelona Lucas Digne creu que els vuit punts que el seu equip li treu al Reial Madrid a la lliga "no són una sorpresa" ja que, segons ell, les estadístiques són favorables al conjunt blaugrana des de la temporada passada.

"Ja la temporada passada els números van demostrar que teníem millor atac i defensa que els nostres rivals, entre ells el Reial Madrid", ha declarat en una entrevista concedida a Goal.com.

 En aquest sentit, Digne ha apuntat que, si finalment va ser l'etern rival qui es va emportar el títol va ser "per petites diferències, potser fins i tot decidides en un sol partit durant la temporada, una pilota que va passar la línia, però no es va donar com gol, o alguna cosa així".
  
D'aquesta manera el lateral francès recordava el gol no concedit al Barça al Benito Villamarín, una centrada d'Aleix Vidal que Piccini es ficava en pròpia porta i que l'àrbitre Hernández Hernández no va concedir, malgrat que la pilota va excedir la línia de meta en més de mig metre. Aquell partit, que hagués guanyat el conjunt blaugrana, va acabar finalment 1-1.
  
Digne ha destacat que la temporada que porta el Barça "està sent perfecta fins al moment", ja que els blaugranes són líders invictes a la Lliga espanyola i la Lliga de Campions, i s'ha mostrat ambiciós respecte a la possibilitat de conquistar tots els títols a les ordres d'Ernesto Valverde.  

"Volem guanyar totes les competicions. Està en l'ADN del club i dels jugadors, que entrem al terreny de joc per guanyar cada partit. Un club com el Barcelona vol guanyar els trofeus més importants, però també compta la Copa del Rei. Guanyar trofeus junts és important, perquè et fas molt més fort com a equip".  

Anar al contingut