Motor

Lucas di Grassi guanya l'ePrix de Mèxic i torna a donar emoció al Mundial de Fórmula E

El pilot brasiler es va endur el triomf gràcies a una bona estratègia i es beneficia del 14è lloc del líder, Buemi; al podi el van acompanyar D'Ambrossio i Vergne

Lucas di Grassi, el segon en la classificació del Mundial de Fórmula E, va ser el millor dissabte a l'ePrix de Ciutat de Mèxic, la quarta prova de la temporada de la competició de cotxes elèctrics. El brasiler, que havia sortit des del lloc 15, va ser el millor en les 45 voltes al circuit Hermanos Rodríguez, seguit per Jérome d'Ambrossio i Jean-Éric Vergne.

És el primer triomf de Di Grassi aquesta temporada, amb el qual es trenca el domini de Sébastien Buemi, el guanyador de les tres primeres curses, que aquesta vegada es va haver de conformar amb el 14è lloc.

El pilot d'Audi va fer una remuntada espectacular gràcies a la decisió d'avançar l'aturada a la volta 18; la majoria ho va fer en la 26. D'aquesta manera, va prendre el primer lloc a José María López, que va passar de liderar la prova a quedar-ne fora en cometre una errada quan lluitava amb Buemi en la 32.

Di Grassi va mantenir la calma tot i la pressió de D'Ambrosio i, pel fet d'anar al davant, va evitar que l'afectés una col·lisió entre diversos vehicles que hi va haver en la penúltima volta.

Els 25 punts sumats, en combinació amb l'únic que va aconseguir Buemi, fan que la classificació s'estrenyi i que el campionat recobri l'emoció. El francès conserva el liderat, però ara té Di Grassi a només cinc punts.