L'UCAM Múrcia agreuja la crisi del Girona (1-2), que encadena 3 derrotes seguides a casa

Els de Pablo Machín no han aprofitat la visita d'un dels equips de la part baixa de la classificació per trencar la seva mala ratxa de resultats

Daniel AlentoActualitzat

El Girona no ha pogut deixar enrere la seva mala ratxa com a local, quan intenta assegurar l'ascens directe a Primera, i davant de l'UCAM Múrcia, un equip que lluita per allunyar-se del risc del descens ha sumat la seva tercera derrota consecutiva com a local (1-2). Els de Pablo Machín, en el moment decisiu de la temporada, han entrat en una greu crisi, amb només 4 punts sumats en els últims 6 partits.

Els murcians han jugat uns bons primers minuts a Montilivi, però això no els ha salvat d'encaixar un gol en el minut 12, en una jugada de falta. Portu ha aprofitat una bona passada a l'espai de Borja García per inaugurar el marcador. Aquesta jugada ha donat pas als millors minuts dels catalans. Aday hagués pogut arribar sol davant del porter visitant Fernando, però s'ha deixat la pilota enrere. Sandaza ha rematat de cap obligant Fernando ha enviat la pilota a córner.

Però quan més dominava el Girona, el Múrcia ha trobat l'ocasió de fer mal als de Pablo Machín. Una passada de Pere Milla ha permès Jonathan Mejia superar la defensa local de tres centrals per, a la segona oportunitat després d'una primera aturada de Bono, marcar el gol de l'empat en el minut 26. El segon dels visitants ha estat a punt d'arribar en el minut 31, en un xut de falta de Góngora que el porter dels gironins ha refusat a córner. L'última ocasió clara de la primera meitat ha estat pels de cas, un xut d'Aday en una centrada de Borja García que ha marxat alt.

En el minut 54, el Girona ha fet el seu primer canvi. Johan Mojica ha entrat en el lloc de Sebas Coris, que s'ha lesionat el colze en una mala caiguda. Només entrar el colombià ha posat a prova el porter Fernando amb un xut des del lateral. Els catalans buscaven el gol amb la seva velocitat, però d'aquesta fase l'ocasió més clara ha estat per als visitants, un xut d'Hugo Álvarez que ha marxat fora per poc. Ha estat un avís de la jugada que arribaria poc després, en el minut 69, quan Pere Milla ha rematat sense que cap central el destorbés una centrada de Nono.

Borja García, en una bona jugada personal, ha donat el tret de sortida a la reacció del Girona. Portu no ha arribat a rematar una centrada d'Aday dins l'àrea petita. Pablo Machín ha tret un dels homes del doble pivot defensiu, Àlex Granell, per donar entrar a un altre atacant, Cristian Herrera. El final del matx ha estat una mica embolicat. Mojica ha estat substituït per Felipe Sanchón, que debutava aquesta temporada, en el minut 86, tot just abans que el Múrcia es quedés amb 10 quan l'àrbitre ha expulsat Juande per perdre temps. En el temps afegit, Sanchón ha rematat al lateral de la xarxa visitant. Una centrada d'Aday no ha trobat rematador abans que el jugador del Girona també hagi estat expulsat.