Fórmula 1

Luca di Montezemolo: "Les notícies sobre Michael Schumacher no són bones"

L'expresident de Ferrari ha explicat que les notícies que té sobre l'estat de salut del pilot alemany no són optimistes

Actualitzat

Luca di Montezemolo, expresident de Ferrari, ha assegurat que no té "bones notícies sobre (Michael) Schumacher", que va patir un greu accident d'esquí al 2013, i ha lamentat que, després de la seva llarga carrera a la Fórmula 1, una caiguda li "arruïnat la vida", en un esdeveniment organitzat pel diari italià "Quattroruote".

"Tinc constantment notícies sobre Schumacher i, lamentablement, no són bones. Ha estat un grandíssim pilot; amb ell hem compartit grans moments humans i professionals. Però la vida és rara. Ha estat el pilot més reeixit de la Fórmula 1, només va tenir un accident el 1999 i no va ser per culpa seva, sinó nostra. Lamentablement, una caiguda accidental amb els esquís li ha arruïnat la vida", ha declarat Montezemolo.

L'italià, que va ser president de Ferrari entre 1991 i 2014, ha volgut precisar que el pilot alemany no era un "esquiador temerari". "No és veritat que Michael hagi estat un esquiador temerari, fora de la pista sempre ha estat prudent. Ho era sobretot quan esquiava", ha explicat. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut