Fórmula 1

Luca Cordero di Montezemolo deixa entreveure que Alonso anirà a Ferrari la temporada que ve

Que Fernando Alonso serà la temporada que ve pilot de Ferrari sembla que cada cop està més a prop de ser realitat. El president de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, va ser ahir al vespre a Madrid en un acte organitzat pel diari "Marca" i allà se li va "escapar" que l'asturià serà pilot de Ferrari a partir del 2010. El lapsus de Montezemolo té pinta de no ser-ho tant. Més aviat sembla indicar clarament quin serà el futur del bicampió mundial. Després va voler rectificar, però sense èxit. Aquest lapsus de Montezemolo arriba un dia abans que comencin els primers entrenaments lliures del Gran Premi nocturn de Singapur, que es disputarà aquest cap de setmana.

Actualitzat
La fórmula 1 comença a escalfar motors de cara al Gran Premi nocturn de Singapur d'aquest cap de setmana. Serà la primera cita sense Flavio Briatore a Renault, on, de moment, Fernando Alonso hi continua com a pilot. I encara es pot dir "de moment" perquè el seu futur a Ferrari sembla cada vegada més a prop. Així, si més no, se li va "escapar" al president de l'escuderia italiana, Luca Cordero di Montezemolo, que va participar ahir en un acte organitzat pel diari "Marca" a Madrid. El fitxatge d'Alonso per Ferrari a partir del 2010 sembla ja una realitat, després d'un lapsus, potser voluntari, de Montezemolo. Després el president de Ferrari va voler rectificar, però sense èxit.

De moment, però, Alonso continua sent pilot de Renault i conduirà el monoplaça de l'escuderia francesa, aquest matí, en els primers entrenaments lliures del Gran Premi nocturn de la temporada. Després del daltabaix provocat pel "cas Piquet" i la resolució de la FIA, la competició torna al circuit de la polèmica, a Singapur. Fernando Alonso, però, desvinculat del conflicte, espera girar full al més aviat possible.

ING i Mutua Madrileña rescindeixen el seu contracte amb Renault

L'escàndol de Singapur de l'any passat continua passant factura a Renault. Dos dels patrocinadors de l'equip, ING i Mutua Madrileña, han decidit rescindir anticipadament el contracte que els unia a l'escuderia francesa. Mutua Madrileña ha expressat la seva satisfacció perquè la Federació Internacional de l'Automòbil, la FIA, ha exonerat el pilot asturià de qualsevol implicació en aquest cas. És per això que l'acord de patrocini entre Fernando Alonso i l'asseguradora continuarà tal com estava estipulat. ING, el principal patrocinador de Renault, també continuarà patrocinant Fernando Alonso.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut