Barton vestirà de nou de blaugrana, però ara amb un rol diferent (FC Barcelona)
Bàsquet

Lubos Barton arriba a un acord per incorporar-se al Barça Lassa B

Igual que Jaka Lakovic, l'aler txec s'ha compromès amb el club blaugrana per jugar en el filial i ajudar les joves promeses de l'equip

Actualitzat

Dues setmanes d'anunciar la incorporació de Jaka Lakovic, el Barça ha anunciat la contractació d'un altre veterà per al segon equip de bàsquet. El txec Lubos Barton, de 35 anys i exjugador del Barça del 2008 al 2010, s'integrarà al planter del Barça Lassa B, que juga a la Lliga LEB Or, amb el propòsit d'ajudar els jugadors de l'equip en formació.

L'arribada d'Alfred Julbe a la banqueta ha motivat el fitxatge de dos jugadors de talent contrastat per fer tasques de suport. Com Lakovic, Barton ha fitxat per una temporada. L'aler txec, que ve de jugar a bon nivell l'Eurobasket, ha passat aquest dimarts de forma satisfactòria la revisió mèdica.     

Tot i haver jugat poc en la seva primera etapa de blaugrana per culpa de les lesions, Barton té en el seu palmarès una Eurolliga amb el club. Ara torna amb el rol ben assumit: "Vinc per ajudar els joves jugadors del planter. No vinc a treure-li minuts a ningú", ha comentat Barton, que ha afegit que "serà genial tornar a jugar amb Lakovic".   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut