L'UB Barça suma la segona victòria davant l'Arranz Jopisa Burgos (58-54)

L'UB Barça ha sumat la segona victòria aquesta temporada a la Lliga femenina de bàsquet. L'equip de Sílvia Font ha derrotat el Burgos per quatre punts de diferència (58-54). Marta Fernández, amb 20 punts, ha estat la jugadora més desequilibradora per a les locals, que han pecat d'irregularitat en tot el partit. Un triple de Sandra Gallego a 53 segons del final ha acabat decidint la victòria de les barcelonistes a casa. Les catalanes són ara desenes, amb dues victòries i quatre derrotes.

Marta Fernández, amb 20 punts, 6 rebots, 5 assistències i una valoració de 32, s'ha convertit en la protagonista del partit que ha enfrontat l'UB Barça i l'Arranz Jopisa Burgos. Des del començament, l'equip barceloní s'ha distanciat en el marcador, tot i que mai amb un avantatge superior als deu punts. Però la irregularitat i la manca d'idees de les jugadores de l'UB Barça han afavorit la reacció de l'equip castellà durant el tercer quart, cosa que ha fet que s'arribés als últims minuts del partit amb igualtat en el marcador. Al final, un triple de Sandra Gallego a 53 segons de l'acabament ha establert el definitiu 58-54.