Espanyol

L'Sporting s'emporta els tres punts davant de l'Espanyol amb un gol en temps afegit d'Álex Menéndez (1-2)

Quan tot semblava que acabaria amb repartiment de punts al Power8 stadium, un gol in extremis d'Álex Menéndez ha donat els tres punts a l'Sporting de Gijón (1-2). Halilovic ha marcat el primer gol del partit, i la seva primera diana a primera divisió

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L' RCD Espanyol s'enfrontava aquest dissabte amb l'Sporting de Gijón a casa amb la il·lusió d'oblidar l'última derrota davant del Deportivo, però no ho ha aconseguit (1-2). Al minut 9 de partit ha arribat el primer gol del partit de les botes de Halilovic que ha marcat un golàs des de la frontal de l'àrea (0-1), on s'ha pogut fins i tot col·locar la pilota. Aquest és el primer gol del jugador procedent del Barça amb l'Sporting de Gijón i també el primer a Primera Divisió.

Els de Pitu Abelardo han sortit a guanyar, amb moltes ganes, dominant tota la primera part, davant d'un Espanyol amb poques idees, que ha estat xiulat per la seva afició durant els primers minuts de partit. Al minut 19, Cañas ha perdut una pilota que de ben poc no s'ha convertit en el 0-2 després d'un xut de Sergio Álvarez que ha passat rascant el pal de Pau.

La primera oportunitat claríssima per a l'Espanyol d'empatar el partit ha arribat al minut 28 quan l'àrbitre ha xiulat un clar penal de Bernardo sobre Caicedo. El mateix Caicedo s'ha encarregat de llançar la pena màxima, però el porter de l'Sporting, Alberto Garcia, molt encertat, l'ha parat. Els de Sergio González, però, han començat a despertar i crear una mica més de perill.

A la represa els asturians, amb un xut al travesser de Sanabria, han tingut una altra oportunitat de sentenciar el partit. Però del possible 0-2 s'ha passat al 1-1 amb un gol de Caicedo, que ha rebut la pilota de les botes de Duarte, al minut 61. El segon temps ha estat liderat per l'equip blanc-i-blau, que, a mesura que avançaven els minuts i després de l'empat, se sentia més còmode sobre el terreny de joc, davant d'un Sporting amb poques idees.

Però al temps de descompte, quan semblava que hi hauria repartiment de punts al Power8 stadium, un gol d'Álex Menéndez 'in extremis' ha regalat els tres punts a l'Sporting de Gijón (1-2).  A part del resultat en contra, l'Espanyol també s'emporta un nou lesionat, Gerard Moreno, que deixa l'equip sense referent ofensiu.