Hoquei patins

L'Sporting pren la Copa CERS al Reus a la tanda de penals

El conjunt d'Alejandro Domínguez no ha pogut sumar la seva tercera Copa CERS, després de perdre contra un Sporting més encertat a la tanda de penals

El Reus Deportiu no ha pogut sumar el seu tercer títol de la Copa CERS en un partit molt emocionant que s'ha resolt a la pròrroga.

La primera part ha estat dominada pels portuguesos que només començar, al minut 3, ja s'han avançat en el marcador gràcies a Tiago Santos. Al Reus li ha costat obrir la defensa portuguesa i no han aconseguit fer cap diana abans del descans.

L'equip català, però, no s'ha rendit i Marc Coy, el màxim golejador de la Final a 4, ha empatat el partit (1-1) amb una cannonada. Els portuguesos, que tenien el partit controlat, han començat a perdre els nervis, i els jugadors del Reus ho han aprofitat per posar-se per davant en el marcador amb un gol de Xavi Costa (2-1). Joao Pinto ha sorprès els d'Alejandro Domínguez a quatre minuts del final empatant el partit (2-2) i forçant la prórroga. El marcador no s'ha mogut i el partit s'ha acabat resolent als penals, moment en què l'Sporting ha estat més encertat.