Futbol

L'Sporting intentarà acabar amb la mala ratxa rebent el Llevant mentre el Màlaga visita l'Hèrcules

La quinzena jornada de Lliga deixa per aquesta tarda de diumenge tres enfrontaments on hi ha implicats cinc equips que lluiten per evitar el descens. A El Molinón l'Sporting s'enfronta al Llevant necessitat d'una victòria que aturaria la sagnia de punts que pateix, mentre que al Rico Pérez l'Hèrcules i el Màlaga busquen punts per obrir un mínim forat a la zona crítica de la classificació. A Palma, en canvi, un Mallorca acomodat a la zona tranquil·la ho té tot a favor davant d'un Racing de Santander que només ha sumat un punt lluny d'El Sardinero. Tots tres enfrontaments es disputaran a partir de les 17 h.

Actualitzat
Sporting - Llevant (17 h)

L'equip de Manolo Preciado porta set jornades consecutives sense guanyar i això ha encès totes les alarmes a Gijón. I no és que el tècnic càntabre estigui qüestionat, sinó que l'equip necessita urgentment un triomf per remuntar el vol. L'Sporting vol aprofitar la visita d'un rival directe en la lluita pel descens, el Llevant, per revertir la situació i agafar aire. El principal contratemps dels asturians és que els granota han guanyat dos dels tres últims enfrontaments i han crescut en moral, cosa que els converteix en un contrincant incòmode.

Hèrcules - Màlaga (17 h)

La victòria obtinguda la passada setmana davant el Racing dóna ànims a un Màlaga que arriba al Rico Pérez amb la màxima ambició. Tant andalusos com alicantins són conscients que els tres punts els ajudaran a espantar les pors i encarar les pròximes jornades amb la tranquil·litat necessària. Mentre Pellegrini compta amb tots els seus efectius, Esteban Vigo confia en la combativitat dels seus homes quan juguen com a locals per resoldre un enfrontament que considera "vital".

Mallorca - Racing (17 h)

Malgrat la irregularitat mostrada, el Mallorca surt com a favorit de cara al duel d'aquest tarda enfront el Racing. I no tant perquè els balears només hagin perdut un enfrontament a casa -davant l'Espanyol- sinó perquè l'equip càntabre és dels pocs conjunts que encara no sap què es guanyar lluny d'El Sardinero. De fet, els de Miguel Ángel Portugal només han estat capaços d'esgarrapar un únic punt en els seus set desplaçaments.
Anar al contingut