L'Sporting derrota l'Osasuna i fa un pas de gegant cap a la permanència (1-0)

L'Sporting ha fet un pas de gegant cap a la permanència després de derrotar l'Osasuna amb un solitari gol de David Barral. Amb aquest triomf, els de Preciado sumen 39 punts i estan més a prop de la salvació. En els altres duels en la lluita per evitar el descens, el Racing i el Llevant han empatat a un a El Sardinero, un punt d'or per als visitants gràcies a un gol de Rafa Jordà en l'últim minut, mentre que a La Rosaleda, el Màlaga s'ha complicat la vida en no passar de l'empat sense gols contra un Deportivo que ha jugat amb deu tota la segona part per l'expulsió de Laure.

Sporting, 1 – Osasuna, 0

L'Sporting continua en ratxa després de donar la gran sorpresa al Bernabéu i ha fet un pas de gegant cap a la permanència. A El Molinón, l'equip de Manolo Preciado ha derrotat l'Osasuna en un duel directe en la lluita per evitar el descens gràcies a un solitari gol de David Barral en el minut 66. El davanter local ha batut Ricardo amb un bon xut creuat i ha donat tres punts d'or al seu equip, que encadena cinc jornades sense perdre i amb 38 punts respira una mica més tranquil. L'Osasuna, en canvi, es queda amb 35, cinc per sobre del descens, i haurà de continuar lluitant per aconseguir l'objectiu.

Racing, 1 – Llevant, 1

El Racing ha deixat escapar de les mans una victòria clau contra el Llevant, que es referma com l'equip revelació de la segona volta. Els càntabres s'han avançat amb un gol en pròpia porta de Nano en el minut 33 i han disposat de clares ocasions per sentenciar. Però els locals han perdonat i quan semblava que l'1-0 ja seria definitiu, Rafa Jordà, en el 89, ha deixat glaçat el públic del Nuevo Sardinero amb el gol de l'empat a un. Amb aquest repartiment de punts el Racing es queda amb 37, set per sobre del descens, mentre que el sorprenent Llevant, amb 39, té la permanència gairebé assegurada.

Màlaga, 0 – Deportivo, 0

El Màlaga seguirà una jornada més en zona de descens després de no passar de l'empat sense gols contra el Deportivo en un duel clau per la permanència. A l'equip de Manuel Pellegrini el partit se li ha posat de cara quan Laure ha deixat els visitants amb deu just abans del descans, però malgrat jugar tota la segona meitat amb superioritat numèrica, el Màlaga ha estat incapaç d'arribar amb perill sobre la porteria d'Aranzubia. El públic de La Rosaleda, empipat per l'ocasió perduda, ha acomiadat amb xiulets els seus jugadors.