Futbol Internacional

L'Spartak de Moscou empata al camp del Kuban Krasnodar i no aixeca el cap abans de visitar el Camp Nou (2-2)

L'Spartak de Moscou, que dimecres visitarà el Camp Nou en l'estrena de la Lliga de Campions, no ha passat de l'empat a dos a domicili contra el Kuban Krasnodar en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga russa, un empat que agreuja la seva crisi de resultats.

Actualitzat
L'Spartak de Moscou, que dimecres visitarà el Camp Nou en la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, no ha passat de l'empat a dos a domicili contra el Kuban Krasnodar en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga russa.

L'equip d'Unai Emery s'ha avançat en el marcador en dues ocasions, amb gols de l'escocès McGeady i del nigerià Emenike, però els locals han acabat igualant amb dianes d'Artem Fiedler, amb un gran xut des de fora de l'àrea, i d'Özbiliz, amb un gran llançament de falta. Amb aquest empat, l'Spartak encadena tres jornades sense guanyar i ocupa la setena posició de la classificació, amb 13 punts, a vuit del líder, el Terek Grozni.

Derrota del Celtic

El Celtic de Glasgow, un altre dels rivals del Barça en aquesta primera fase de la Champions, ha caigut derrotat de manera sorprenent al camp del modest Saint Johnstone (2-1). Tot i que l'equip de Neil Lennon s'ha avançat amb un gol de Commons ben aviat, els locals han capgirat el marcador per mitjà de Tade i Vine. Aquesta desfeta ha desfermat l'enuig del tècnic del Celtic, que ha carregat amb duresa contra els seus jugadors després del matx. "És una vergonya el que hem fet, l'actitud dels jugadors ha estat deplorable i, si convé, tallaré caps", ha assegurat un indignat Lennon..


Anar al contingut