Espanyol

L'Spartak de Moscou contraataca millorant la primera oferta que havia fet a De la Peña

A l'Espanyol s'allarga l'afer De la Peña. Divendres s'havia arribat a un principi d'acord per a la renovació, però tot seguit l'Spartak de Moscou ha contraatacat millorant la primera oferta que havia fet, que inicialment ja era de 3 milions d'euros. El que ja no es farà esperar més serà l'anunci del fitxatge de Ben Sahar. El Chelsea ha acceptat el milió d'euros acordat amb l'Espanyol, tot i que l'Ajax n'havia ofert tres. El contracte de Ben Sahar és per quatre temporades. Però el seu futur a l'Espanyol depèn de Raúl Tamudo. Si el de Santa Coloma finalment renova, l'israelià se n'anirà cedit a algun altre equip. Tamudo, de moment, segueix sense rebre ofertes.

Actualitzat
Finalment ni Ajax ni Borussia. El Chelsea ha acabat acceptant el milió d'euros que l'Espanyol ofereix per Ben Sahar i el davanter israelià ja és oficialment nou jugador blanc-i-blau, després que aquest matí totes dues parts han firmat el contracte que vincularà el jugador al club català per les pròximes quatre temporades.

Descobert per Mourinho, Ben Sahar, que a l'agost farà vint anys, és un dels davanters més prometedors d'Europa. De fet, el Chelsea no el volia deixar marxar, però l'interès del jugador per venir a la Lliga espanyola ha fet que l'Espanyol guanyés la partida a tots els pretendents.

Qui encara no decideix el seu futur és Iván de la Peña. La voluntat del jugador per renovar continua sent gran, però a hores d'ara considera insuficient l'oferta de l'Espanyol. El representant del jugador demana temps i, per tant, no sembla que aquest sigui un tema que es pugui tancar en les pròximes hores.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut