Les jugadores gironines agraeixen el suport del públic de Fontajau

L'Spar Citylift Girona s'imposa al Rutronik Stars Keltern i es manté com a líder invicte a l'Eurocup (65-54)

Les gironines s'han refet de la derrota contra el Perfumerías Avenida de Salamanca a la lliga amb el quart triomf europeu consecutiu i fan un pas més per assegurar-se la classificació per als vuitens de final

L'Spar Citylift Girona s'ha imposat al Rutronik Stars Keltern alemany per 65-54 en partit corresponent a la quarta jornada de l'Eurocup femenina de bàsquet i es manté com a líder invicte del seu grup.

Després de la derrota a Fontajau contra el Perfumerías Avenida de Salamanca a la lliga, les gironines s'han refet amb una nova victòria europea, la quarta consecutiva, en un duel on sempre han portat la iniciativa en el marcador. Al descans, l'equip gironí ja dominava per 16 punts de diferència (37-21) i en la represa ha mantingut l'avantatge per sumar un clar triomf.

Hally Peters, amb 13 punts i 10 rebots, ha liderat la victòria de l'Uni Girona, que fa un pas més per assegurar-se la classificació per als vuitens de final de la segona competició continental del bàsquet femení.