Bàsquet Femení

L'Spar Citylift Girona s'acomiada d'Europa amb una contundent derrota davant del Bourges Basket (68-47)

Les franceses han fet miques les poques opcions que les noies de Miquel Àngel Ortega tenien per seguir vives en competició europea

L'Spar Citylift Girona s'acomiada de l'aventura de l'Eurolliga amb derrota i és que l'única opció de seguir a Europa passava per una victòria de més de 19 punts. Lluny de guanyar, les gironines han caigut davant del Bourges Basket francès per un contundent 68-47.

Les noies de Miquel Àngel Ortega han plantat cara en el primer quart i per uns instants han arribat a creure que se'n sortirien, i és que el joc solvent i convençut de l'Uni convidava a l'optimisme (8-13). El segon quart les franceses han reaccionat i han capgirat el marcador, cosa que, tot i els esforços de les gironines, han condicionat la resta del partit. Adrijana Knezevic, amb 13 punts i 3 rebots, i Krisi Givens, amb 8 punts i 7 rebots, han estat les jugadores més destacades.