Sofia Gomes da Silva deixa la disciplina de l'Uni Girona (@unigirona)
Bàsquet

L'Spar Citylift Girona rescindeix el contracte de la pivot portuguesa Sofia Gomes da Silva

La jugadora portuguesa, de 26 anys i 1,90 metres d'altura, va demanar al club gironí poder marxar després de rebre una oferta d'un equip turc on espera tenir més protagonisme

Actualitzat

L'Spar Citylift Girona ha arribat a un acord per a la rescissió del contracte de la pivot portuguesa Sofia Gomes da Silva. La jugadora, de 26 anys i 1,90 metres d'altura, va arribar al club gironí el passat estiu procedent del Club Deportivo Zamarat, però no ha tingut el protagonisme que esperava sota les ordres d'Eric Suris. Sofia da Silva va demanar a l'Uni Girona poder marxar després de rebre una oferta d'un equip turc i finalment les dues parts han arribat a un acord per rescindir el contracte.

"Ahir al vespre, la jugadora Sofia Silva ens va demanar rescindir el contracte perquè tenia una proposta d'un altre equip on esperava tenir més minuts i sentir-se més valorada. Nosaltres ho vam valorar, no vam posar cap impediment, ahir ja vam rescindir i avui ha viatjat a Turquia per incorporar-se al seu nou equip", ha confirmat Pere Puig, director esportiu del club gironí, en declaracions a Catalunya Ràdio.

Anar al contingut