L'Spar Citylift Girona es desfà del Mann Filter Saragossa i es classifica per a la final de la Copa de la Reina (80-60)

Les gironines buscaran el títol i la revenja contra el Perfumerías Avenida en una reedició de la final de l'any passat a Fontajau i que va acabar amb victòria de les salmantines

David CarballoActualitzat

L'Spar Citylift Girona s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina de bàsquet. El conjunt gironí s'ha imposat al Mann Filter Saragossa en la segona semifinal per 80 a 60 i s'enfrontarà al Perfumerias Avenida de Salamanca, que en la primera semifinal s'ha desfet del Guipúscoa (58-48).

Les noies d'Eric Surís sempre han portat la iniciativa en el marcador i han derrotat clarament l'equip amfitrió, que ha acusat el desgast físic del duel de quarts de final contra l'Snatt's Sant Adrià. Les aragoneses han plantat cara fins al descans (39-33), però en el tercer quart les gironines han trencat la igualtat amb un parcial definitiu de 26-11.

En l'últim període, les gironines s'han dedicat a administrar l'avantatge en el marcador i han acabat sumant un còmode triomf davant les amfitriones, que no han pogut maquillar la desfeta tot i la relaxació en el tram final. Astou Traoré, amb 16 punts, i Colhado, amb 15, han estat les màximes anotadores.

Aquest diumenge, a les 12 del migdia i en directe per Esport3, l'Uni Girona buscarà el títol i la revenja contra el Perfumerías Avenida en una reedició de la final de l'any passat a Fontajau i que va acabar amb victòria de les salmantines.