Sílvia Domínguez aixeca el títol de la Supercopa femenina de bàsquet

L'Spar Citylift Girona deixa escapar la Supercopa contra el Perfumerías Avenida a Salamanca (61-55)

Les gironines han tingut un màxim avantatge de deu punts però les locals han acabat remuntant en els últims dos minuts

L'Spar Citylift Girona s'ha quedat sense poder alçar el títol de la Supercopa femenina de bàsquet. El conjunt gironí ha perdut per sis punts a la pista del Perfumerías Avenida de Salamanca per 61 a 55. Les gironines han anat durant molts minuts al davant en el marcador i han tingut un màxim avantatge de deu punts (34-44). Però l'equip de Salamanca ha acabat remuntant en els últims dos minuts. La catalana Sílvia Domínguez, amb un triple decisiu, ha acabat certificant el triomf de les locals amb un parcial final de 8 a 1.

D'aquesta manera, l'Uni Girona no ha pogut venjar-se de les derrotes que ja va patir davant el mateix equip en les finals de Lliga i Copa de la Reina de la temporada passada. Aquest cap de setmana comença una nova lliga, amb seguiment per Esport3.cat dels partits de l'Uni Girona, el Cadí La Seu i el Sant Adrià en una primera jornada on tots els partits es disputaran al pavelló Magariños a Madrid.