Bàsquet

L'Spar Citylift Girona debuta a l'Eurolliga davant el poderós Orenburg

L'equip de Girona ha hagut de superar un bon munt d'obstacles, a la pista i fora, per arribar a aquest moment històric: el seu primer partit a l'Eurolliga

Actualitzat

L'Spar Citylift Girona jugarà aquest dimecres (16:00) el primer partit de la seva història a l'Eurolliga. La seva estrena, però, no serà gens fàcil. Debutaran a casa d'un equip fort com el BC Nadezhda Orenburg rus, i després d'un llarg viatge de 16 hores.

Res per a les gironines és fàcil a Europa. Ni aconseguir jugar l'Eurolliga. Guanyar la Lliga espanyola no va ser mèrit suficient en primera instància per ser inscrites de forma directa. La Federació Espanyola havia determinat que el primer representant era el subcampió, el Perfumerías Avenida de Salamanca. I enviava l'Spar Citylift a la prèvia.

L'equip de Girona s'hi va negar a jugar la fase de classificació i va forçar la Federació Espanyola a reconèixer la seva errada. Finalment, la FIBA va admetre la rectificació. L'Uni Girona va entrar en el sorteig dels 15 equips classificats per la competició, però va tenir la mala sort de caure en el grup més complicat amb l' Ekaterimburg i el ZVVZ USK Praga de Laia Palau i Marta Xargay, entre d'altres.

A Orenburg les noies que entrena Miguel Ángel Ortega es retrobaran amb el tècnic que les va fer campiones la temporada passada, Roberto Íñiguez. La bona notícia és que les russes no podran comptar amb la catalana Anna Cruz, que està disputant les finals de la WNBA amb les Minnesota Lynx.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut