Nadia Colhado anota sota cistella

L'Spar Citylift de Girona manté la seva imbatibilitat a l'Eurocup guanyant el CEKK Cegléd (86-55)

L'equip català domina amb mà ferma el seu grup de l'Eurocup

Daniel AlentoActualitzat

L'Spar Citylift de Girona ha sumat la tercera victòria en tres partits d'Eurocup, mantenint-se al capdavant del Grup G com a únic equip invicte. Les catalanes han derrotat de forma clara el CEKK Cegléd (86-55). Les jugadores d'Eric Surís han guanyat tots els seus partits europeus per més de 24 punts.

Després d'uns primers minuts d'igualtat, les gironines han marxat en el marcador gràcies a la seva bona defensa i la seva velocitat en atac, amb bona anotació d'Astou Traoré i Magali Mendy (13 punts, 5 rebots, 3 assistències). El primer quart ha acabat 22-11. En el segon quart, amb la mobilitat a la pintura de Shante Evans (11 punts, 4 rebots), la renda ha arribat fins els 18 punts (28-13). I això amb l'equip de casa anotant només 1 triple. De fet, els seus punts es gestaven majoritàriament a la pintura, fos amb les seves interiors o en penetracions en jugades fora-dins. Les visitants han reaccionat per arribar al descans 43-30.

En la represa la diferència ha arribat als 29 punts al final del tercer quart (69-40) amb Nadia Colhado (20 punts, 5 rebots) fent mal dins la zona. Mendy ha sumat un triple, el segon d'un equip que ha tornat a córrer. L'Uni Girona no ha afluixat a l'últim quart, mantenint el seu alt ritme de joc. Ha arribat a guanyar de 37, amb Kristina Alminaite (6 punts, 15 rebots) capturant tots els rebots.