Les jugadores que es van proclamar campiones de la lliga espanyola (https://www.facebook.com/basquetgir)
Les jugadores que es van proclamar campiones de la lliga espanyola (https://www.facebook.com/basquetgir)
Bàsquet

L'Spar Citylift de Girona cau en el grup més complicat de l'Eurolliga femenina

A l'Uni de Girona li ha tocat el grup més complicat de l'Eurolliga. El campió de la lliga espanyola s'haurà d'enfrontar a les dues finalistes europees de l'any passat i a l'equip del seu extrenador, Roberto Íñiguez

Actualitzat

L'Spar Citylift de Girona no ha tingut gaire sort en el sorteig de l'Eurolliga femenina de bàsquet. L'equip gironí ha aconseguit estalviar-se la fase prèvia desprès que la Federació Espanyola de Bàsquet rectifiqués la seva decisió inicial d'assignar la plaça directa al Perfumerías Avenida de Salamanca, però ha quedat enquadrat en un grup complicadíssim.

En el grup B de la competició europea, a més de l'equip gironí, hi ha el campió d'Europa, el Praga de la barcelonina Laia Palau, i el subcampió, l'Ekaterinburg rus on juga la base de Montgat Sílvia Domínguez. Al grup també hi ha un altre equip rus, el Nadezha Orenburg que entrena el tècnic que es va proclamar campió de Lliga amb les gironines, Roberto Íñiguez.

Els altres quatre equips d'aquest difícil grup son el Bourges, (campió de la lliga francesa), l'AGU Sport (segon de la lliga turca), el Wisla Cracòvia (campió de Polònia) i el Castors Braine (guanyador de la lliga belga i subcampió de la segona competició europea, l'Eurocup). L'Uni Girona obrirà la seva participació amb una visita a la pista del Nadezha Orenburg el 14 d'octubre, amb l'objectiu d'acabar aquesta fase entre les quatre primeres de grup que passen a quarts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut