L'Uni Girona estrena la Lliga amb victòria (@unigirona)
L'Uni Girona estrena la Lliga amb victòria (@unigirona)
Bàsquet

L'Spar Citylift i l'Snatt's Sant Adrià inicien la Lliga amb victòries sobre el Bembibre (71-53) i el Gernika Bizkaia (73-80)

L'equip gironí, finalista l'any passat, s'ha imposat clarament al Bembibre per recuperar-se de la derrota recent a la Supercopa d'Espanya, mentre les de Sant Adrià han guanyat el seu primer partit a la màxima categoria del bàsquet femení

Actualitzat

L'Spar Citylift ha arrencat amb bon peu a la Lliga femenina de bàsquet. L'equip gironí s'ha imposat clarament a l'Embutidos Pajariel Bembibre (71-53) en partit corresponent a la primera jornada de la denominada Lliga DIA. Kristina Alminaite i Astou Traoré han anotat 13 punts cadascuna per a l'Uni Girona, mentre Magalí Mendy n'ha sumat 12, a més de capturar 9 rebots.

La victòria és important per les noies d'Eric Surís, que venien de perdre la Supercopa d'Espanya a mans del Perfumerías Avenida. Aquesta primera jornada, de manera excepcional, es disputa en seu única al pavelló Magariños de Madrid.  

Estrena immillorable de l'Snatt's Sant Adrià

El Snatt's Sant Adrià ha fet el seu debut a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol de la millor manera possible, amb un triomf en la primera jornada davant del Lointek Gernika Bizkaia per 73 a 80. La màxima anotadora de les catalanes, i del partit, ha estat Belén Arrojo amb 25 punts, als que cal afegir 6 rebots.

La base nord-americana Andrea Riley, fitxada fa només 3 dies, l'ha ajudat amb 15 punts, mentre que Mariam Coulibaly ha aportat 9 punts i 10 rebots. Per les basques, cal destacar el gran partit d'Aishah Sutherland (22 punts, 15 rebots).

Anar al contingut