Anna Carbó, capitana de l'Uni Girona, amb la copa de campiones.
Bàsquet femení

L'Spar City Lift Girona s'imposa al Cadí la Seu i guanya la Lliga Catalana femenina per cinquena vegada consecutiva (56-69)

L'Spar Citylift Girona s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana femenina de bàsquet per cinquena vegada consecutiva després d'imposar-se a la final a les amfitriones del Cadí la Seu per 56 a 69. Ify Ibekwe, amb 25 punts, 21 als dos primers quarts, ha estat la jugadora més valuosa de la final

L'Spar Citylift Girona s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana femenina de bàsquet per cinquena vegada consecutiva després d'imposar-se a la final al Cadí la Seu per 56 a 69.

L'equip gironí ha sortit molt fort i ha dominat el primer quart per 16 a 21. La brillant actuació de la pivot nord-americana d'origen nigerià Ify Ibekwe, que ha sumat 21 punts, ha estat decisiva en la primera part, que ha acabat amb un resultat de 31 a 42. En la segona part, la reacció del Cadí la Seu ha estat molt notable, de la mà d'Abdelkaeder, belga d'origen marroquí, que ha permès a les locals fins i tot posar-se per davant en el marcador, 48 a 46.

L'Spar Citylift Girona li ha vist les orelles al llop i amb un parcial de 0 a 10 ha passat a dominar el marcador. Les locals han estat 12 minuts sense anotar i aquesta falta d'encert en atac les ha acabat condemnant a la derrota. Ibekwe, màxima anotadora del partit amb 25 punts, ha estat escollida com la jugadora més valuosa de la final.