Ify Ibekwe i Artemis Spanou en una imatge d'arxiu (Foto: Uni Girona)

L'Spar City Lift Girona guanya 62-66 el TSV 1880 en l'anada dels setzens de final de l'Eurocup

Les gironines afrontaran el partit de tornada a casa amb 4 punts de marge

L'Spar Citylift Girona ha derrotat el TSV 1880 Wasserbug per 62 a 66 en el partit d'anada dels setzens de final de l'Eurocup femenina. Les gironines han tancat el primer quart amb un avantatge de 6 punts, que les locals van compensar al descans. El conjunt alemany ha dominat el tercer quart, però les gironines han sabut reaccionar amb un parcial de 0-15 a l'últim per endur-se el triomf.

Ify Ibekwe ha estat la millor de l'equip català, amb 20 punts i 11 rebots. La pivot ha estat ben acompanyada per Haley Peters (15 punts, 6 rebots) i Leonor Rodríguez (15 punts, 3 de 3 en triples). El partit de tornada serà dimecres que ve, 25 de gener, a Girona.