Les noies de l'Snatt's Sant Adrià celebren la victòria davant del Cadí La Seu
Bàsquet

L'Snatt's Sant Adrià busca aquest vespre un lloc a les semifinals de la Copa de la Reina

Aquest divendres a les 20.45, el web esport3.cat emetrà, en directe, l'eliminatòria prèvia de semifinals de la Copa de la Reina de bàsquet entre l'Snatt's Femení Sant Adrià i el Mann-Filter Saragossa. I dissabte, a les 15.55, es podrà veure en directe a Esport3 el partit del guanyador de l'eliminatòria entre el Sant Adrià i el Mann-Filter i l'Spar Citylift Girona, que passa directament a semifinals

RedaccióActualitzat

Ser a la fase final de la Copa de la Reina és un premi de molt valor per a l'Snatt's Sant Adrià, en el mateix any que han assolit l'ascens a la màxima categoria del bàsquet femení. Però, arribades a aquest punt, les noies de Fabián Téllez volen arribar encara més lluny. Aquest vespre tenen el primer repte: els quarts de final contra les amfitriones de la competició, el Mann Filters de Saragossa.

L'Snatt's Femení Sant Adrià ha aconseguit una històrica classificació per a la Copa en la temporada d'ascens a la Lliga Femenina. Feia 28 anys que no hi havia dos equips catalans a la Copa de la Reina de bàsquet. I aquesta vegada, l'Spar Citylift Girona i l'Snatt's Femení Sant Adrià han aconseguit classificar-se per a la cita de Saragossa, en què prendran part sis equips. Esport3 els acompanyarà durant aquest cap de setmana.

El partit serà emès en directe per la web i l'app d'Esport3 a partir de les 20.45. El guanyador del duel s'enfrontarà en semifinals a l'Spar City Lift de Girona, l'altre representant català, classificat directament a la penúltima ronda com a cap de sèrie.

L'Spar Citylift directe a les semifinals

Les gironines, finalistes de la Copa femenina l'any passat, es van classificar per a la competició com a segon i cap de sèrie. Per tant, passen directament a semifinals. L'Uni s'enfrontarà precisament al guanyador de l'eliminatòria entre el Sant Adrià i el Mann-Filter. Hi ha, doncs, la possibilitat d'una semifinal íntegrament catalana. Un partit que s'emetrà en directe per Esport3 dissabte a les 15.55.

La gran final també es podrà seguir en directe per Esport3 diumenge a les 12.00. Les retransmissions de la Copa de la Reina aniran a càrrec de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional de bàsquet Cindy Lima.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut