Bona assistència per veure l'Espanyol - València a l'RCDE Stadium
Bona assistència per veure l'Espanyol-València a l'RCDE Stadium
Espanyol

L'RCDE Stadium bat el rècord d'assistència de la temporada, en un partit en bon horari contra el València

Els espanyolistes se senten perjudicats pels horaris dels seus partits com a locals d'aquesta temporada. Aquest diumenge, en un bon horari davant un rival de pes, l'afició no ha fallat

Actualitzat

L'RCDE Stadium ha registrat aquest diumenge, en el partit contra el València (16.15), la millor entrada de la temporada: 25.529 espectadors. El fet que els valencianistes siguin un rival d'entitat, segons de la Lliga, ha ajudat, però també és evident que el bon horari ha estat determinant.

Precisament en el minut 12 del matx, l'afició ha protestat amb crits demanant a Javier Tebas, president de la Lliga, que plegui, pels horaris dels partits de l'equip a casa aquesta temporada. Aquesta dada d'assistència sembla donar la raó als aficionats espanyolistes.

Club i penyes s'han queixat pel fet que, dels 9 partits programats a l'RCDE Stadium fins a l'aturada de la Lliga per les festes de Nadal, 4 s'han fixat en dilluns i dos en divendres. I fins ara cap dia s'havien superat els 20.000 espectadors a l'estadi. El pròxim partit de l'Espanyol com a local serà contra el Getafe, el dilluns 27 de novembre, a les 9 del vespre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut