El conjunt perico en l'últim entrenament per preparar el partit contra el València (@rcdespanyol)
Espanyol

L'RCD Espanyol rep el València amb la intenció de trencar la seva imbatibilitat a la Lliga

Els pericos hauran de frenar la pólvora del València, el més golejador a domicili (14). En les últimes tres edicions el conjunt valencià ha sumat dos triomfs

Actualitzat

L'RCD Espanyol rep el València (a les 16.15) amb la intenció de donar un cop d'autoritat a la Lliga, després de la seva ratxa irregular de resultats. Els de Quique Sánchez Flores afronten el pols contra el segon classificat com una gran oportunitat: volen ser els primers en aquesta competició que guanyin els de Marcelino, que encara no han perdut en aquest curs. 

El tècnic blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, recupera el central costa-riqueny Óscar Duarte, que entra en la convocatòria vuit mesos després ser operat del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. També tornen el lateral Marc Navarro, recuperat de l'esquinç al turmell, i el migcampista Esteban Granero

Són baixa en els plans del preparador madrileny el central Mario Hermoso, expulsat en l'última jornada. Tampoc han entrat a la llista definitiva el migcampista Melendo, el lateral dret Javi López i el lateral esquerre Dídac Vilà, descartats per motius tècnics.

El València, per la seva part, intentarà sumar la vuitena victòria consecutiva a la Lliga, que li asseguraria mantenir-se com a mínim en l'actual segona posició. Un dels reptes amb els quals el València afrontarà aquesta visita serà aconseguir acabar amb la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada en un partit de la Lliga lluny de Mestalla.

Per a aquest partit, Marcelino García Toral tindrà la seva disposició tots els seus jugadors, inclòs el davanter italià Simone Zaza, que té un trencament parcial del lligament extern del genoll esquerre que no li impedeix competir. El partit suposarà un triple retrobament amb el passat, ja que l'Espanyol està dirigit per Quique Sánchez Flores, exjugador i exentrenador valencianista, i hi militen Pablo Piatti i Javi Fuego, que també van jugar recentment amb l'equip de Mestalla.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut