Els jugadors del Getafe celebren el segon gol de l'equip contra l'Espanyol (EFE)
Espanyol

L'RCD Espanyol no pot trencar la mala ratxa fora de casa i perd contra el Getafe (3-1)

Tot i que els de Constantin Galca han marcat el primer gol del partit, d'Hernán Pérez, el Getafe ha aconseguit capgirar el marcador amb tres dianes de Víctor Álvarez, Sarabia i Moi Gómez. La mala ratxa dels blanc-i-blaus fora de casa no es trenca i ja fa tres mesos que no guanyen a domicili

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'RCD Espanyol feia tres mesos que no guanyava a domicili  i visitava Getafe amb l'objectiu de trencar el malefici. Els de Galca han apuntat maneres al Coliseum Alfonso Pérez, però no han pogut amb un Getafe molt sòlid (3-1). Amb aquesta, ja són 7 les derrotes a fora.

Els locals han sortit fort encadenant tres arribades amb perill a la porteria de Pau López. Un Getafe més incisiu en atac ha donat els primers avisos, com el d'Álvaro Vázquez, que desprofita l'oportunitat d'obrir la llauna per al Getafe als quinze minuts de partit i que, sol davant de la porteria, remata amb un xut molt desviat. Tot seguit, Caicedo intenta aprofitar el contraatac i gairebé sorprèn el porter del Getafe, que envia la pilota a córner.

El Getafe ha perdut una altra oportunitat d'or per marcar, en el minut 21, amb Juan Rodríguez de protagonista, que remata de cap un córner directe al pal. I, quan semblava que el Getafe tenia el partit controlat, l'Espanyol ha obert el marcador, gràcies a una rematada de cap d'Hernán Pérez, que rep la pilota de Víctor Álvarez (0-1, minut 25).

L'alegria de l'Espanyol, però, ha durat molt poc. Quatre minuts després, Víctor xuta a la porteria de Pau, la pilota rebota al pal i Pedro León aprofita el refús per igualar el matx (1-1). En un partit boig, el Getafe ha aconseguit capgirar el marcador gràcies a Damián, que avança per la dreta, la posa a l'àrea petita, on apareix Sarabia per sumar el 2-1 (minut 36).

A la segona part, Salva Sevilla ha estat a punt d'empatar el partit amb el llançament d'una falta, que ha topat al pal de la porteria de Guaita (minut 55). El Getafe ha continuat creant situacions de perill amb l'objectiu de marcar el tercer i sentenciar el partit, però Pedro León (minut 69) també l'ha enviat al pal. L'Espanyol no s'ha rendit i també ha fet de les seves, creant moltes situacions de perill durant els últims minuts. Un altre pal, al minut 90, de Sarabia, ha estat la jugada predecesora de l'últim gol del Getafe, de Moi Gómez, en temps afegit (3-1).