Espanyol

L'RCD Espanyol goleja l'Excelsior de Rotterdam i acaba invicte la seva gira holandesa (0-3)

Els de Quique Sánchez Flores han acabat invictes la seva gira holandesa. Duarte, Baptistao i Álvaro han marcat els tres gols dels blanc-i-blaus, que han dominat tot el matx

L'RCD Espanyol ha guanyat el tercer i últim partit de la gira holandesa, contra l'Excelsior de Rotterdam per un clar 0-3. Els de Quique Sánchez Flores estan fent un bon "stage" en terres holandeses, on van començar amb empat (1-1) contra l'Utrecht i una victòria (1-2) contra l'Almere City.

El primer gol del partit ha arribat al minut 27 de la primera part, dels peus d'Òscar Duarte; la segona diana, ha arribat un minut després, al 28, gràcies a l'encert de Leo Baptistao, una de les noves incorporacions dels blanc-i-blaus, que ja va marcar contra l'Almere City.

A la represa els de Sánchez Flores han continuat dominant en el joc i el marcador. Álvaro, al minut 66, ha marcat el tercer gol pels de Cornellà, deixant el partit rematat.

Amb aquesta victòria, la gira holandesa se salda amb dues victòries i un empat, i una bona imatge de l'equip blanc-i-blau.