Una imatge de l'entrenament de l'equip aquest dijous (@rcdespanyol)
Espanyol

L'RCD Espanyol espera sumar els tres primers punts a la Lliga contra el Màlaga

Els de Quique Sánchez Flores esperen embutxacar-se la primera victòria a la Lliga contra el Màlaga, aquest vespre a les 22.00. Duarte torna a la convocatòria i Sánchez Flores està en plena recuperació d'un procés víric

Actualitzat

L'RCD Espanyol torna a entrar en acció a la Lliga i ho fa aquest divendres a les 22.00 contra el Màlaga, amb la intenció de sumar els tres primers punts a la Lliga Santander, després de la derrota inicial al camp del Sevilla (6-4). L'equip blanc-i-blau està pendent de si Sánchez Flores es recupera d'un procés febril que aquest dijous no el va deixar dirigir l'entrenament.

Sembla que no hi haurà gaires canvis en l'equip inicial blanc-i-blau, però el que està clar és que Óscar Duarte ha tornat a la convocatòria després de recuperar-se de la lesió. A més, a la llista figuren com a novetats Martín Demichelis i José Manuel Jurado respecte a l'última convocatòria contra el Sevilla. Han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica el lateral esquerre Rubén Duarte, el central Michaël Ciani i el migcampista Salva Sevilla. 

Juande també busca la primera victòria

El Màlaga de Juande Ramos viatja a Barcelona amb la intenció, també, d'embutxacar-se la primera victòria a la Lliga, després de l'ensopegada la primera jornada (1-1) contra l'Osasuna a casa. El Màlaga no guanya a Cornellà des del 2012, quan va vèncer per 1-2 amb el tècnic Manuel Pellegrini a la banqueta i amb gols de l'argentí Martín Demichelis, ara espanyolista, i el davanter holandès Ruud van Nistelrooy; des d'aleshores ha acumulat 3 empats i una derrota, la de la temporada passada, per 2-0.

Juande no podrà comptar amb el defensa brasiler Welligton, lesionat, i sí que podrà comptar amb el migcampista Ignacio Camacho, que podria jugar su últim partit amb l'equip malagueny si finalment fitxa pel Mònaco. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut