L'RCD Espanyol empata amb l'Hamburg en l'últim partit del seu stage a Alemanya (1-1)

Leo Baptistao ha marcat el gol perico en el minut 60 i Holtby, de l'Hamburg, ha fet el gol de l'empat en el 86

L'RCD Espanyol ha deixat una bona imatge en l'amistós contra l'Hamburg, el cinquè de la pretemporada, que ha empatat a 1. Quique Sánchez Flores ha reservat Pau López i David López, amb molèsties, i ha fet jugar com a titular el porter del juvenil Adrià López.

El primer gol del partit no ha arribat fins a la segona part, de les botes de Baptistao després d'una jugada que inicia Melendo i que assisteix Gerard Moreno. Baptistao ha obert la llauna en el minut 60 (0-1).

L'Hamburg però no ha volgut quedar-se sense marcar i ha aconseguit forçar un penal, que el jove porter de l'Espanyol Adrià López, ha aconseguit aturar. Lewis Holtby, però, ha maquillat el marcador fent l'1 a 1, després d'una centrada de Schicplockk en el minut 86. Aquest, per tant, ha estat el primer gol que encaixa l'equip de Quique Sánchez Flores en tota la pretemporada.

El pròxim amistós de l'Espanyol serà dijous que ve, contra el Nàpols.