L'Espanyol buscarà la victòria contra el Dépor (@rcdeespanyol)
Espanyol

L'RCD Espanyol busca la zona de confort amb una victòria contra el Dépor a Cornellà-el Prat

Els de Quique Sánchez Flores han sumat quatre punts de sis aquesta setmana i esperen rubricar-ho amb una nova victòria, a casa contra el Dépor a les 12.00

Actualitzat

L'RCD Espanyol perseguirà aquest migdia (12.00 hores) contra el Deportivo de la Corunya una nova victòria, després del triomf contra el Celta de dilluns i l'empat de dijous amb el Vila-real, contra un rival que desitja sortir de la zona de descens.

L'Espanyol es veu capaç d'aquest objectiu, després que en el seu futbol s'ha manifestat una millora palpable, sent més fluid, segur i efectiu. El quadre català ha superat el mal inici de temporada i torna a il·lusionar els seus aficionats, satisfets amb la versió blanc-i-blava que veuen sobre el terreny de joc.

La convocatòria per al pols contra el Deportivo inclou les altes dels migcampistes Hernán Pérez, Granero i el lateral dret Marc Navarro. Són baixa els mitjans Óscar Melendo i Marc Roca i el central Naldo. El lateral Javi López i el defensa costa-riqueny Óscar Duarte segueixen lesionats. El tècnic no va fer rotacions en el segon partit de la setmana. La seva pissarra ha donat resultat i el preparador madrileny no sol canviar allò que funciona. Per tant, per al compromís, no es preveuen grans experiments, més enllà de refrescar alguna posició puntual.

Històricament, a l'Espanyol li va bé rebre el Deportivo al seu estadi. En les últimes vuit visites de l'equip gallec, l'amfitrió ha signat sis victòries i dos empats. La temporada passada, en la dissetena jornada, el xoc va acabar amb un 1-1 a Cornellà-el Prat.

Un Dépor que vol sortir del descens

El Deportivo, amb l'alleugeriment que ha sentit després de la primera victòria de la temporada, afronta una revàlida contra l'Espanyol per confirmar que va en línia ascendent per abandonar les posicions de descens, en les quals continua en la classificació, amb quatre punts de quinze possibles.

El conjunt gallec va tallar el seu mal inici de campionat amb un triomf davant l'Alabès dimecres passat (1-0), a l'estadi de Riazor, gràcies a un gol del portuguès Luis Carlos Correia, "Luisinho", en la prolongació del primer període. Aquests tres punts, a més de donar-li aire en la classificació, van permetre al seu entrenador, Pepe Mel, recuperar una mica de crèdit i als jugadors, agafar confiança, però no va servir per treure'ls de les posicions de descens.

La victòria en camp de l'Espanyol sí que els brindaria l'oportunitat de sortir d'aquesta zona de la classificació, ja que només hi ha un punt de distància entre el quadre català i el Deportivo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut