Bàsquet

L'Ourense recorrerà a la justícia amb el suport del Consell Superior d'Esports, que no dóna validesa a l'acord de l'ACB

El conflicte entorn de l'exclusió de l'Ourense de la Lliga Endesa continua. Cardenal ha criticat la decisió de l'ACB i el club gallec ha explicat que recorrerà a la justícia.

Actualitzat

El conflicte entre l'ACB i el Consell Superior d'Esports sembla que no té una resolució ràpida. L'ACB ha publicat avui el calendari de la Lliga, sense l'Ourense. El club gallec recorrerà a la justícia i té el suport, a més, del Consell Superior d'Esports, que no dóna validesa als acords de l'assemblea de l'ACB.

El president del Consell Superior d'Esports ha criticat l'exclusió del club gallec i ha acusat l'ACB de constituir-se en "un club exclusiu" per refusar definitivament l'Ourense, que va ascendir la temporada passada per mèrits propis, però que, segons l'ACB, no complia els requisits econòmics que imposa la màxima competició del bàsquet espanyol. Cardenal també ha afegit que "el compliment dels requisits per l'accés a les competicions no és una cosa que s'hagi de resoldre en assemblea", "o es compleixen o no es compleixen".

L'advocat del club gallec ha demanat que el CSE resolgui de manera urgent la situació de l'Ourense, ja que tenen intenció de recórrer a la justícia.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut