El Manchester United de Van Gaal ja ha perdut set partits aquesta temporada (Reuters)
Premier

Louis van Gaal, entrenador del Manchester United, veu "molt difícil" classificar els "diables vermells" per a la Champions

El Manchester United ha perdut al camp del Sunderland (2-1) i queda a sis punts de les places que donen accés a la màxima competició continental

Actualitzat

El Manchester United veu perillar la pròxima edició de la Lliga de Campions en perdre al camp del Sunderland (2-1), en partit corresponent a la 26a jornada de la Premier. Louis Van Gaal, el tècnic, ha assegurat que veu "molt difícil" classificar-se per a la màxima competició continental.

"Ha estat una derrota decebedora, han posat més passió que nosaltres", ha assegurat l'entrenador holandès després que el seu equip hagi encaixat la setena desfeta del curs. El Manchester United és cinquè classificat, a sis punts de la zona Champions.

L'ombra de Mourinho plana sobre Old Trafford

La nova derrota dels "red devils" torna a alimentar els rumors de la imminent destitució de Van Gaal i de l'arribada a la banquesta del Manchester United de José Mourinho. Mitjans del prestigi de la BBC asseguren que la directiva del ManU ja hauria començat a negociar amb el portuguès.

Anar al contingut