Van Gaal durant un entrenament de la selecció holandesa. (Foto: Reuters)
Mundial

Louis van Gaal carrega contra l'organització del Mundial i encén Luiz Felipe Scolari

Louis van Gaal ha mostrat el seu malestar amb la FIFA per diversos aspectes de l'organització del Mundial. Va dir, per exemple, que al Brasil l'afavoria jugar sabent el resultat de l'Holanda-Xile, perquè així podria triar rival per als vuitens de final. "Qui digui això és estúpid o un malintencionat", li va etzibar el seleccionador brasiler, Luiz Felipe Scolari.

Actualitzat

La FIFA ha aconseguit despertar la cara més rebel de Louis van Gaal. En la roda de premsa prèvia al partit que ha d'enfrontar les seleccions d'Holanda i Xile, el tècnic de la selecció "orange" es va mostrar indignat amb els arbitratges i amb l'organització del Mundial. L'entrenador va protestar pel fet d'haver de fer una conferència de premsa just abans de l'entrenament i com a resposta s'hi va presentar amb Martins Indi, que no podrà jugar davant Xile per lesió. 

"La FIFA, amb la seva gran saviesa, ha decidit posar una conferència just abans de l'entrenament, cosa que no és gaire intel·ligent", va declarar en to sàrcastic. Sobre la presència de Martins Indi, va dir: "Els altres han d'estar concentrats; a ell, que no pot jugar, li convé distreure's".  A més, ho va aprofitar per parlar sobre el "el joc net i tal" de la FIFA.

Resposta de Scolari

El futur tècnic del Manchester United va criticar que el Brasil, i tot el grup A, juguessin després que el grup B, circumstància que pot permetre a la selecció amfitriona triar el resultat que li convé més davant el Camerun en funció de si prefereix trobar-se amb Xile o bé amb Holanda en els vuitens de final.   

Aquest fet ha provocat que Luiz Felipe Scolari, seleccionador brasiler, hagi respost: "Qui digui això és estúpid o un malintencionat. Nosaltres no jugarem per triar rival, nosaltres jugarem per guanyar, com sempre".  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut