Futbol

L'Osca - Nàstic de diumenge està sota sospita

Una hora i mitja abans de l'inici del partit hi va haver un augment inexplicable d'apostes per internet en favor d'una victòria grana

Actualitzat

L'Osca va celebrar aquest diumenge el seu primer ascens a Primera Divisió, però la victòria va ser per al Nàstic, que podia haver acabat en posicions de descens. Un 0 a 1 lògic d'una banda -l'Osca no s'hi jugava res; el Nàstic, la vida-, però sota sospita des d'abans de començar.

Cases d'apostes de tot el món van treure el partit de la seva oferta veient que les cotitzacions tenien moviments inexplicables. Una hora i mitja abans de començar el partit, des d'Ucraïna no es dubtava de la victòria del Nàstic, i, de manera aclaparadora, i al descans, la tendència seguia ... des d'Àsia.

La victòria visitant va rebre tants diners i la seva cotització es va enfonsar tan ràpid que els grans operadors van pensar que el partit estava arreglat. També es van detectar entrades importants de diners a favor que al descans s'arribaria 0 a 0, com així va ser.

Francesco Baranca, secretari general de Federbet, un organisme internacional que lluita contra les apostes il·legals a l'esport, dubtava públicament de la normalitat dels moviments que haurien portat els apostants a obtenir uns beneficis de 10 milions d'euros.

Al Nàstic no hi veuen res d'estrany, en la seva victòria en el minut 72.

L'últim precedent en el temps el trobem l'any passat. Un 12 a 0 del Barça B a l'Eldenc que va acabar amb cinc detinguts del conjunt valencià, que van ser imputats per delictes de corrupció i organització criminal.

Anar al contingut