L'Osasuna s'endú un punt del Municipal de Reus en un partit amb poc ritme (0-0)

L'Osasuna s'endú un punt del Municipal en un partit amb poc ritme. El Reus se situa amb 7 punts després de 6 jornades

Lluís CervellóActualitzat

El Reus i l'Osasuna han empatat sense gols al Municipal de Reus (0-0), un resultat que situa l'equip roig-i-negre amb set punts després de sis jornades.

A la primera part, el partit ha tingut poc ritme i les ocasions de gol han arribat amb comptagotes. Una rematada del davanter visitant Quique, en el minut 3, ha estat la primera acció destacada. El Reus no ha respost fins al minut 23, amb un xut fluix de Ricardo Vaz. La més clara abans del descans l'ha tingut Fran Carbia, però el seu xut l'ha desviat Sergio Herrera amb una bona estirada.

A la represa, l'escenari no ha canviat gaire. Cap dels dos equips ha aconseguit intimidar el porter rival. Pels navarresos, Lucas Torró i Quique González han estat els més actius en atac. En el minut 57, Ricardo Vaz ha obligat Sergio Herrera a intervenir i, en el minut 71, ha estat Gustavo Ledes qui ha xutat una falta per sobre el travesser.

És el quart empat dels del Baix Camp aquesta temporada. En la pròxima jornada, visitaran el camp del Sevilla Atlètic.