L'Osasuna salva un punt amb un gol de Clerc en el temps afegit, contra el València (3-3)

El partit, boig i descontrolat, ha acabat en taules i amb tres remuntades de l'equip local. Clerc ha marcat l'últim gol al minut 92 i ha donat un punt a l'Osasuna.

Osasuna i València han prorrogat la seva crisi amb un insatisfactori empat en un duel d'urgències a El Sadar (3-3). El partit, boig i descontrol·lat, ha acabat en taules i amb tres remuntades de l'equip local.

El València s'ha avançat en tres ocasions en el marcador amb gols de Munir (2'), Oriol Riera en pròpia porta (45'), i Montoya (73'), i ha fallat un penal quan el marcador resava 2-3 (85'), gol que els podia haver donat la necessitada victòria. L'Osasuna, per la seva banda, ha donat la cara i ha empatat cada vegada que el València s'avançava en el marcador. Oriol Riera (6'), Roberto Torres (61') i un inesperat gol de Clerc al minut 92, han provocat el repartiment de punts a El Sadar.